Muskelsalve & Liniment

Lindre smerter og ømhed i spændte muskler med en varmende og gavnlig muskelsalve eller massageolie. Her finder du et bredt udvalg af muskelsalve, liniment og massageolie fra flere forskellige producenter. Ved ømme muskler og stiv nakke kan en skøn massage lette spændinger og gøre hverdagen lidt lettere. Find det produkt under denne kategori, der passer til dig og kan lindre dit ubehag.

Hvordan virker linimenter?

Linimenter påføres og masseres ind i huden for hurtigt at lindre led- og muskelsmerter. Mange linimenter virker kølende og/eller varmende og trænger ind i huden og er med til at blødgøre musklerne. Liniment påføres det angrebne område og giver en hurtig effekt.

Hvornår skal jeg bruge liniment?

Linimenter kan bruges til midlertidige muskel- eller ledsmerter, udstrækning eller overanstrengelse for at afhjælpe problemerne og gøre det lettere at klare hverdagens opgaver. Alt efter dit problem findes der både opvarmende linimenter, der kan være gode til stive og ømme muskler eller kølende linimenter til trætte og ømme muskler. Du kan også stryge dem på før aktivitet som en forebyggende foranstaltning. Læs linimentets anbefalinger grundigt, da nogle ikke bør bruges af gravide eller ammende.

Udover liniment i flydende form såsom salver, finder du det også i pinde- eller pindeform og lappeform, som du nemt sætter på led og muskler. Du finder også massageolier, der virker varmende og er dejlige på huden til at afhjælpe spændinger i kroppen.

I vores sortiment finder du kendte klassikere sammen med nye og populære produkter - alt for at sikre, at du finder det, du leder efter.

Læs mere
Filtre
Sorter
Nyeste
Filtre
Varetype
Salve4 Varmende2 Kølesalve2 Magnesium1
Varemærke
Trikem6 Healthwell QURE2 Avivir1 Närokällan1
Mærkning
Økologisk Indhold 2
Sorter
Nyeste
Filtre
Filtre Viser 10 produkter
Varetype
Salve4 Varmende2 Kølesalve2 Magnesium1
Varemærke
Trikem6 Healthwell QURE2 Avivir1 Närokällan1
Mærkning
Økologisk Indhold 2
Sorter
Nyeste