Cedar-olie

Cedertræolie er udvundet af Himalaya-ceder og har en sød træagtig duft, der virker lige så godt til hud- og hårpleje som til meditation og mod skadedyr i hjemmet. Cedertræolie har beroligende og varme noter, som er gavnlige i meditation, når du ønsker at reducere stress, nervøsitet og negative tanker.

Til hjemmebrug og skadedyr

Cedertræolie har ligesom alle andre æteriske olier flere anvendelsesmuligheder, der gavner krop og sjæl. Olien fungerer bedst i maskuline blandinger, men passer også til friske toner af citronolie og eukalyptusolie, som også har positive virkninger og anvendelser til udvortes brug. For insekter og skadedyr som f.eks. møl, sølvfisk og pelsbiller kan cedertræolie fungere på samme måde som et insektmiddel mod skadedyr og uvelkomne gæster i din skuffe, garderobe eller badeværelse. Cedertræolie er kraftfuldt og hjælper med at holde dit hjem rent og friskt. Brug cedertræolie i en luftfrisker for at supplere den beroligende følelse af et roligt og harmonisk hjem.

Vidste du at: En æterisk olie er en ren og naturlig olie fremstillet af plantematerialer. Lær, hvordan æteriske olier fremstilles gennem destillation.

Æterisk cedertræolie stående på en gren.

Læs mere
Filtre