Ofte stillede spørgsmål

Er det muligt at afgive en ordre på anden måde end via webshoppen?
Det er også muligt at sende en e-mail til vores kundeservice.

Kan jeg bestille produkter fra jer, hvis jeg er under 18 år?
For at handle hos os, skal du være myndig, eller have dine forældres godkendelse for at bestille. Denne kontrol foretages ikke af os, men ansvaret for at dette overholdes, ligger hos dig og værgen. For at kunne bestille håndkøbsmedicin, skal du ifølge loven være fyldt 18 år. Du skal derfor indtaste dit CPR-nummer for at kunne bestille disse varer, så vi kan verificere din alder inden køb.

Er der et maksimum- eller et minimumsbeløb, man skal handle for?
Nej, vi har intet maksimum- eller minimumsbeløb, du skal handle for.

Hvad er forsendelsesomkostningerne?
Forsendelsesomkostningerne for de forskellige fragtmetoder fremgår i kassen. Hvis du handler for mere end 250 kr., har vi altid fri fragt.

Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse?
Hvis du ikke modtog en ordrebekræftelse, da du gennemførte dit køb, skal du kontrollere at den korrekte e-mailadresse blev indtastet ved køb, samt tjekke i spam, da det hænder at den ender her. Hvis du stadig ikke kan finde den, skal du kontakte kundeservice for at sikre, at dit køb er gået igennem.

Hvis jeg vil annullere min ordre / tilføje / ændre et produkt, inden pakken afsendes, hvordan gør jeg så?
Hvis du ønsker at annullere din ordre, skal du straks kontakte os. Hvis din ordre er pakket, har vi ikke mulighed for at stoppe den. Dette gælder også for ændringer, hvor du f.eks. kun vil fjerne ét produkt fra din ordre. Du kan også selv annullere din ordre under min side. Hvis du ønsker at tilføje et produkt, så det bliver sendt sammen med en anden ordre, placerer du blot endnu en ordre på det produkt. I kassen vil du blive spurgt, om du vil tilføje produktet til din seneste ordre, eller om du ønsker at det bliver sendt separat.

Hvor er min pakke?
Når din ordre er afsendt fra os, modtager du en leveringsbekræftelse på den e-mailadresse, du har angivet ved bestilling, hvorfra du spore din pakke. Du kan også spore din pakke med det forsendelsesnummer, du modtager.

Hvordan sender jeg retur?
Hvis du vil benytte dig af din returret, kontakter du kundeservice senest 14 dage efter, at du har modtaget din ordre og oplyser, at du ønsker at bruge din fortrydelsesret og returnere varerne til os. Returfragt betales af dig som kunde. Varerne skal om muligt sendes tilbage i sin oprindelige originalemballage samt i ubrugt stand, for at den fulde købspris kan blive tilbagebetalt. Returretten gælder ikke produkter med kort eller udløbet datomærkning. Hvis du returnerer undertøj, strømper, fødevarer, kosttilskud, skønhedsprodukter, produkter beregnet til indtagelse eller lignende, vil fortrydelsesretten af sundheds- og hygiejnemæssige årsager kun være gældende, hvis emballagens forsegling eller plomberingen er intakt. Et fortrydelsesretsskemat kan også tilgås her.

Returadresse:
Svenskt Kosttillskott AB
Box 2018
17602 Järfälla
Sverige

Hvis jeg afgiver en ordre med et kampagneprodukt inkluderet i købet, skal det gratis produkt så returneres, hvis jeg returnerer de andre produkter?
Hvis du vælger at returnere et eller flere produkter ved kampagnekøb, hvor et produkt blev inkluderet i købet, skal det gratis produkt også returneres i uåbnet/samme stand. Hvis du vælger at beholde det gratis produkt, sender vi en faktura for produktets værdi.

Hvor lang er byttefristen?
Hvis du ønsker at bytte en vare til en anden størrelse, skal du blot sende den tilbage til os. For at byttefristen er gyldig, skal varen sendes tilbage i sin originalemballage og i samme stand, som ved levering. Når vi har modtaget din retur, krediterer vi din eksisterende ordre i henhold til returen. Efterfølgende er du velkommen til at placere en ny ordre på den vare/størrelse, du ønsker i stedet, på vores hjemmeside.

Hvordan foretager jeg en reklamation?
Hvis du har modtaget et ødelagt produkt, skal du kontakte vores kundeservice. Det er forskelligt, hvad vi har brug for af informationer til at oprette en reklamation, da det afhænger af, hvad reklamationen omhandler. I tilfælde af ødelagte produkter, skal du sende et billede af, hvad der er defekt, og beskrive hvordan det er gået i stykker. Hvis du oplever, at et produkt smager anderledes eller ser anderledes ud, skal du sende et batchnummer eller et billede, hvor man kan se, hvordan produktet er defekt samt en beskrivelse. Bemærk at når du ønsker at reklamere over et produkt, der ikke er fra vores eget sortiment, bliver vi nødt til at tage reklamationen til vores leverandør, inden denne kan blive godkendt.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har glemt min adgangskode?
Hvis du ikke kan huske din adgangskode, eller hvis du har problemer med at logge ind på Min Side, kan du sende en e-mail til kundeservice og oplyse, at du ønsker en ny adgangskode, og de vil sende en ny.

Leveringsspørgsmål

Hvor lang tid går der, før min pakke bliver leveret?
Leverings- og afsendelsestiden afhænger af dit postnummer og den valgte fragtmetode

Hvilke forskellige forsendelsesmetoder kan jeg vælge imellem?
Nedenfor kan du læse om de forsendelsesmetoder, vi tilbyder. Tilgængelige forsendelsesmetoder til din ordre genereres baseret på det postnummer, du indtaster, inden du fortsætter til kassen.

Budbee
Hjemmelevering till udvalgte postnumre: 2-3 hverdages leveringstid. Hvis du bestiller inden kl. 13:00, sender vi din ordre samme hverdag. 2-3 dages leveringstid. Hvis du bestiller efter kl. 13:00, sender vi din ordre den følgende hverdag.

Budbee Box
Leverer varerne inden for 1-3 dage til en leveringsboks i nærheden af dig.
Fås i flere større byer.

Bring hjemmelevering
3-4 hverdages leveringstid, Hvis du bestiller inden kl. 13:00, sender vi din ordre samme hverdag. Hvis du bestiller efter kl. 13:00, sender vi din ordre den følgende hverdag.

Instabox
Leverer varerne inden for 1-3 dage til en leveringsboks i nærheden af dig.
Fås i flere større byer

Instabox Home
Hjemmelevering till udvalgte postnumre. 1-2 hverdages leveringstid.

PostNord Postpakke
Hvis du bestiller inden kl. 13:00, sender vi din ordre samme hverdag. Hvis du bestiller efter kl. 13:00, sender vi din ordre den følgende hverdag.

Kan jeg spore min ordre?
Postpakker kan spores, dette gøres ved at gå på www.postdanmark.dk, og indtast dit pakkenummer / sporingsnummer for at se, hvor pakken er placeret.

Instabox, du modtager et link med forsendelsesinformation fra Instabox, så snart de har modtaget pakken fra os.

Hvad er forsendelsesomkostningerne?
Forsendelsesomkostningerne for de forskellige fragtmetoder fremgår i kassen. Hvis du handler for mere end 250 kr., har vi altid fri fragt.

Betalingsmetode

Vi bruger Klarna Checkout, som betalingsløsning. Hver gennemført og godkendt ordre genererer automatisk en ordrebekræftelse. Den mest almindelige årsag til du ikke modtager en ordrebekræftelse eller faktura er, at du i forbindelse med ordren ved et uheld er kommet til at angive en forkert e-mailadresse, eller at ordrebekræftelsen automatisk er sorteret under uønsket mail.

Faktura
Vi opkræver et fakturagebyr på 25 DKK for hvert køb, når du vælger at betale med faktura 14 dage. Fakturaen sendes til din e-mailadresse og kan også betales via Mit Klarna . Hvis betalingen udebliver pålægges en påmindelsesafgift på 100,00 kr. 

Kortbetaling
Sikker kortbetaling med Mastercard og Visa, hvor der ikke opkræves et kortgebyrer. Pengene trækkes fra din konto inden for 2 bankdage.

Bankoverførsel
Betal via din netbank.

MobilPay
Du skal bruge MobilePay-appen for at gennemføre dit køb.

Returhåndtering

Hvordan gør jeg brug af min returret?
Vi tilbyder alle vores kunder muligheden for at fortryde sit køb inden for 14 dage. Dette træder i kraft fra det tidspunkt, du modtager din ordre fra os. Hvis du vil gøre brug af din fortrydelsesret, skal du kontakte vores kundeservice og meddele dem herom og herefter sende varerne tilbage til os. Fortrydelsesretten gælder kun, hvis produktet returneres i originalemballage og i samme stand, som ved levering. Fortrydelsesretten gælder ikke for produkter markeret med en kort bedst før-dato eller brudt forsegling af sundhedsmæssige og hygiejniske årsager.

Hvad gør jeg, hvis jeg vil gøre brug af min bytteret?
Hvis du ønsker at bytte en vare til en anden størrelse, skal du blot sende den tilbage til os. For at byttefristen er gyldig, skal varen sendes tilbage i sin originalemballage og i samme stand, som ved levering. Når vi har modtaget din retur, krediterer vi din eksisterende ordre i henhold til returen. Efterfølgende er du velkommen til at placere en ny ordre på den vare/størrelse, du ønsker i stedet, på vores hjemmeside.

Hvis jeg afgiver en ordre med en kampagnegave inkluderet i købet, skal det gratis produkt returneres, hvis jeg returnerer de andre produkter?
Hvis du som kunde vælger at returnere et eller flere produkter til os ved et kampagnekøb, hvor et produkt blev inkluderet i købet, skal dette også returneres til os i originalemballage og i samme stand, som ved levering. Hvis du vælger at beholde det gratis produkt, sender vi en faktura for produktets værdi.

Hvor meget betaler jeg på min faktura ved returnering/ombytning?
Du kan vælge, om du vil betale det fulde beløb på din faktura og derefter modtage en refundering til din konto, når vi har modtaget din retur. Hvis du ikke ønsker at betale hele din faktura, skal du rapportere til Klarna, at du har returneret til os. Dette gør du enten via Klarna-appen eller ved at ringe på 69 91 88 81. Derefter pauses din faktura, indtil vi har modtaget din retur og opdateret din faktura.

Hvor lang tid går der, før jeg får mit tilgodehavende udbetalt?
Der kan gå op til 14 dage fra det tidspunkt, du sender din retur til os, til vores returafdeling har registreret og behandlet din retur. Hvis du har betalt med kort eller direkte betaling, kan det tage mellem 3-5 bankdage, inden pengene er tilgængelige på din konto igen.

Hvad menes der med smagsgaranti?
For vores Guld og Platin-medlemmer gælder smagsgarantien for alle produkter fra vores eget mærke. Hvis du vil bruge din smagsgaranti, skal du kontakte vores kundeservice, så hjælper de dig yderligere.

Hvad gør jeg, hvis jeg ønsker at reklamere over en vare?
Hvis du har modtaget et produkt, der er defekt, har du ret til at reklamere over det inden for en rimelig periode, helst inden for 2 måneder. Du kontakter vores kundeservice med et billede af skaden, dit ordrenummer samt et eventuelt batchnummer på produktet. Husk at en reklamation kan tage længere tid at behandle end en normal retur.