Vores egne mærker

Vi mener at alle skal have mulighed for at leve et godt og sundt liv, hvilket er årsagen bag lanceringen af Healthwell tilbage i 2011. Kosttilskud af høj kvalitet til rimelige priser. Hver dag anvendes vores helsekostprodukter af bevidste mennesker over hele landet. I vores produktsortiment, Healthwell, finder du en bred vifte af produkter såsom vitaminer, mineraler, urter, sunde fedtsyrer og fødevarer. Disse produkter er primært udviklet til dig, der værdsætter naturlig og økologisk helsekost højt. Mange af vores bøtter er mærket med symbolet Vegetarian Friendly, hvilket betyder at tabletterne eller kapslerne er fremstillet af vegetabilier. Tabletterne er sammensat af naturlig kokosolie og kapslerne af cellulose.

Produkter fra mærket Healthwell.

Det skal være let at træffe de valg, der får dig til at føle dig godt tilpas. Med naturlige og rene produkter, hjælper vi dig på vej

Healthwell PURE

Healthwell PURE er en produktlinje, der indeholder rene og naturlige ingredienser. Healthwell PURE indeholder de fineste olier, der kan bruges til både madlavning og skønhedsprodukter. Her finder du flere koldpressede og økologiske olier, der gør sig fremragende som forstærkere til et godt måltid eller til din hudpleje. Sortimentet består også af æteriske olier, der er perfekte til aromaterapi, hudpleje og skønhedsbehandlinger. Ved hjælp af produkter fra Healthwell PURE, er det let at følge de nyeste trends med gør-det-selv produkter eller blot have et afslappende øjeblik, når du har mest brug for det.

Produkter fra Healthwell Pure i naturen.

Sometimes complexity exists in the simplest form

Healthwell QURE

Healthwell QURE er en produktlinje af moderne kosttilskud med et terapeutisk og højdosis indhold. Vi har udviklet QURE, der et supplement til vores øvrige helsesortiment, og indeholder avancerede produkter, der giver dig dét ekstra.

Healthwell QURE har blandt andet liposomale kosttilskud, der har en enestående biotilgængelighed. Kosttilskuddene fremstilles ved hjælp af en avanceret teknologi, hvor liposomer (en slags fedtbobler) bruges til at indkapsle og beskytte næringsstofferne.

Healthwell QURE

When less is more