Vores historie

”Kan du præstere og føle dig bedre tilpas ved at spise sundt?” "Hvordan træner du smartere?" Dette var med i Morgan Norrestams tanker, da han arbejdede som træner for gymnaster på eliteniveau. Efter at have overvejet disse spørgsmål i et par år, og testet forskellige kosttilskud på gymnaster med gode resultater, førte disse tanker til, at firmaet Svenskt Kosttillskott AB blev grundlagt i 2004 i Sverige. Helt fra starten blev grundlaget lagt for en familiefølelse i virksomheden, da Morgan bad om hjælp fra familie og venner. Vi var også blandt banebryderne inden for e-handel med helsekost og kosttilskud fra begyndelsen.

Efter et par år begyndte efterspørgslen efter økologi og wellness at stige, og dermed blev datterselskabet Svensk Hälsokost grundlagt i 2010. Året efter lancerede vi vores mærke, Healthwell, som er en serie specielt udviklet til dem, der værdsætter naturlige kosttilskud og fødevarer højt.

Selvom virksomheden er vokset gennem årene, forbliver familiefølelsen, og de grundlæggende idéer om, hvad man skal spise, og hvordan man træner, er stadig vigtige nøgleord, der præger hele virksomheden.

I 2020 tager vi, hos Healthwell, skridtet ind i Europa, for at sprede vores viden om gode, sunde værdier omkring motion og sundhed til endnu flere mennesker.