Vores ansvar

Vi ved at alle mennesker laver et klimaaftryk, og det gælder selvfølgelig også os, som en voksende virksomhed. Derfor synes vi det er vigtigt, at vi tager ansvar. Vi vil hjælpe dig, som kunde, med at træffe bæredygtige valg, og derfor arbejder vi konstant med miljøsmarte løsninger, både hvad angår produkter, transport og vores måde at arbejde på.

For at reducere vores klimaaftryk, er vores kontor og lager placeret i en BREEAM-certificeret bygning, hvilket betyder at det lever op til de høje krav til en miljøcertificeret bygning. Takket være dette, reducerer vi virksomhedens energiforbrug, da vi får vores varme fra lokale industrier, bygningen har vandbesparende vandhaner og alt vores affald sorteres og genbruges.

Vi bestræber os desuden på, at al transport gøres så kort og klimavenlig, som muligt. Vi fremstiller også vores eget sortiment så lokalt produceret, som muligt. Størstedelen af vores produktion foregår i Sverige og resten i Europa. Vores kasser er lavet af genbrugspapir, og vores flyers bliver trykt på miljøpapir, der er certificeret med FSC forest management certification, hvilket sikrer at skoven behandles på en måde, der gavner alt fra biologisk mangfoldighed til menneskers levevilkår. For at reducere mængden af plast, bevæger vi os mod at bruge mere miljøvenlige materialer, som sukkerrør i vores bøtter. Alt sammen for at reducere vores klimapåvirkning.

Økologiske produkter

Healthwell er en certificeret forhandler af økologiske produkter i henhold til EU-forordningen om økologisk produktion og håndtering (EF) nr. 834/2007. Gennem denne certificering kan vi forsikre dig om, som kunde, at vores økologiske produkter er blevet kontrolleret og opfylder de nuværende krav og love om økologisk landbrug og produktion. Vi er certificeret af kontrolorganet KIWA i Sverige (SE-EKO-01), der regelmæssigt kontrollerer vores virksomhed. De er et uafhængigt organ, der sikrer at vi lever op til kravene og garanterer korrekt mærkede, økologiske produkter.

Omtanke for dyr og miljø

Vores mærkning Vegetarian Friendly sikrer, at indholdet er tilpasset til dig, der ønsker at tage vegetariske kosttilskud. Mange af vores produkter er også certificeret af Friend of the Sea, en organisation, der foretager uafhængig kontrol af fødevarer, kosttilskud og havbrug for at sikre, at de ikke har en skadelig påvirkning på hverken mennesker eller planeten. Friend of the Sea er en pålidelig mærkning og er blevet den førende certificering af sikre marineprodukter, der ikke har en negativ indvirkning på vores verdenshave.

Kvalitet

Når du køber produkter hos os på Healthwell, vil vi have dig til at være sikker på, at du altid får det bedste. Hele vores sortiment, fra kosttilskud til fødevarer og skønhedsprodukter, skal være af høj kvalitet, og vi udvælger nøje, hvilke produkter vi fører på webshoppen. Vi udfører regelmæssigt egenkontrol på vores eget sortiment, hvor vi sikrer kvaliteten af både smag og udseende. Vores produkter har altid udløbsdatoer, der går langt ud i fremtiden, så du har masser af tid til at anvende det, du køber hos os.

Tryghed

Vi har et stort ansvar for at du, som kunde, føler dig sikker på, at du får sikre kosttilskud og fødevarer, der følger Fødevarestyrelsens regler. Det er selvfølgelig vigtigt, hvis du træner og konkurrerer inden for forskellige sportsgrene, at du ved, du får sikre produkter, der kontrolleres omhyggeligt gennem hele processen fra produktion til salg.

Sikker produktionskæde

Vi følger alle retningslinjerne fra Fødevarestyrelsen med hensyn til indhold og håndtering af vores produkter. Vi holder os konstant opdateret med den nyeste forskning på området, og vi følger også reglerne, der kommer fra EFSA(European Food Safety Authority).

Ved fremstillingen af vores kosttilskud, er arbejdsgangen ifølge metoden HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point), som kan oversættes til risikoanalyse. Med denne arbejdsmetode kontrolleres fødevarerne gennem hele produktionen, så de er sikre for dig, som forbruger. Vi følger også GMP (Good Manufacturing Practice), der er et sæt regler for, hvordan fremstilling og emballering af fødevarer og helsekost skal foregå.