Om Healthwell

Sammen fortsætter vi mod vores mål om at inspirere alle til at spise sundt, træne smart og føle sig godt tilpas

Vi tror på at bevidste handlinger fører til flere sunde valg i din hverdag. I takt med at vores liv bliver mere stillesiddende, og ernæringen i vores mad bliver værre, er det endnu vigtigere at træne ordentligt og spise en sund kost. For os, i Healthwell, begynder det hele med dig, som kunde, og dine behov. Vi ønsker, at alle skal finde det, de leder efter hos os, og vi ønsker et langsigtet forhold til dig. Således arbejder vi aktivt med at overbringe motivation og glæde ved at dyrke motion, samtidig med vi tilbyder produkter af højeste kvalitet, der vedrører alle områder inden for motion, sundhed, fødevarer og skønhed. Vi har et stort ansvar for at overbringe sunde og gode værdier, og det gør vi ved at dele alt, hvad vi ved med hensyn til motion og sundhed.

Inspiration

Vi ønsker at inspirere og motivere folk til at have en sund og aktiv livsstil. Vi er de første til at skabe og indhente de nyeste trends, og er på forkant med alt, hvad vi laver. Vi er at finde, hvor tendenserne sker, hvilket er i de interessante sammenhænge, hvor sundhed og motion er i fokus. Dette er gennemgående i alle vores afdelinger, hvor alle motiverer hinanden.

Viden

Vi har stor viden og erfaring inden for vores felt. Vi har svarene på de spørgsmål, vi synes er væsentlige, og deler med glæde vores viden med hinanden og dig for at skabe de bedste løsninger. For altid at holde os opdateret og velinformeret, er vi konstant på udkig efter udvikling og er hurtige og fleksible, når det kommer til at omfavne værdifulde nyheder.

Tillid

Vi er bygget på et bredt, videnskabeligt grundlag og tror på det, vi gør! Vi er ærlige og gennemsigtige med vores intentioner og ønsker, hvilket afspejles i virksomheden og projiceres ud til dig, som kunde. Gennem åbenhed over for hinandens ønsker og ideer, kan vi skabe et stærkere brand og en god arbejdsplads.

Omtanke

Ved at vise, at vi holder af mennesker og miljø, ønsker vi at formidle en grund til, at du kan stole på os. Vores holistiske tilgang viser, at vi ikke blot ser det fra en virksomheds perspektiv, men at vi er åbne og ærlige med det, vi arbejder med. Vi vil vise, at helheden er vigtig, og dermed at en person kun er hel, hvis han/hun har det godt indefra og ud.