Ansigtsserum

Et ansigtsserum arbejder i dybden og er perfekt at bruge under din daglige ansigtscreme for at tilføre din hud lidt ekstra kærlighed. Der findes mange forskellige typer serum, som aktivt bidrager til alt fra at forebygge og behandle rynker til at give huden glød eller modvirke urenheder. Her har vi samlet serum til alle hudtyper!

Hvad er et serum?

Et serum er et næringsrigt produkt designet til at arbejde i dybden. Hvor en ansigtscreme virker på hudens overflade, hvor den tilfører fugt og næring, så arbejder et ansigtsserum længere nede i huden og kan dermed udøve sin effekt i større dybde end en almindelig ansigtscreme. Et serum indeholder fugt og næring i koncentreret form, hvilket giver en større effekt og et langtidsholdbart resultat. Et serum kan bruges til at fugte huden i dybden og til at reducere fine linjer, mørke rande og pleje store porer i ansigtet.

 

Hvornår bruger du et serum?

Den mest almindelige måde at pleje din hud på, er ved at vaske dit ansigt og afslutte med en fugtighedscreme. For dig, der ønsker, at din hudpleje skal arbejde i dybden, er det eneste, der kræves, et enkelt trin imellem ansigtsvask og ansigtscreme. Serum bruges efter rensning og før fugtighedscreme i ansigtet. Et serum er normalt nok at bruge enten som en del af hudplejerutinen om morgenen eller om aftenen inden du går i seng. Et serum har mindre molekyler end almindelige hudcremer, hvilket betyder, at det kan trænge længere ind i huden og virke i dybden. Føler du, at dine sædvanlige hudplejeprodukter ikke helt gør deres arbejde? Så kunne et serum være svaret! Almindelige hudcremer når kun det yderste lag, mens et serum når ned til laget under, med sine aktive ingredienser. Problemer, der kan ligge i de nederste lag af huden, er pigmentering og alderspletter.

Brug dit serum på renset hud og påfør både ansigt og hals. Ofte er et par dråber nok til at tilfredsstille din hud med de aktive stoffer. Et serum optages normalt meget hurtigt, hvilket betyder, at du ikke skal vente længe, før du tager din dag- eller natcreme på. For dem, der er trætte eller stressede om morgenen, er det derfor et nemt skridt, til at tilføre huden det ekstra næring og pleje, på ingen tid.

Under denne kategori finder du serum til alle formål og hudtyper. Tag din hudplejerutine til næste niveau med serummets avancerede formel.

Læs mere
Filtre
Sorter
Nyeste
Filtre
Varemærke
Dhyvana14 The Organic Pharmacy 7 Natura Siberica4 StayWell3 Mossa3 Embryolisse1 Rosenserien1
Mærkning
Økologisk Kosmetik 22
Vegan 19
Økologisk Indhold 6
Fri for
Fri for sulfater 14
Fri for silikone 14
Alkoholfri 9
Parfumefri 6
Sorter
Nyeste
Filtre
Filtre Viser 33 produkter
Varemærke
Dhyvana14 The Organic Pharmacy 7 Natura Siberica4 StayWell3 Mossa3 Embryolisse1 Rosenserien1
Mærkning
Økologisk Kosmetik 22
Vegan 19
Økologisk Indhold 6
Fri for
Fri for sulfater 14
Fri for silikone 14
Alkoholfri 9
Parfumefri 6
Sorter
Nyeste