Olie & Fedt

Vælg den rette olie og fedt til din madlavning og bagning. Vi har et stort udvalg af naturlige olier, vælg mellem kokosolie, forskellige frøolier og olivenolie med mere.

Vegetabilsk olie til mad og bagning

Fedt er vigtigt for vores generelle sundhed, da det både fungerer som et energigivende næringsstof og hjælper kroppen med at optage fedtopløselige vitaminer. For en sund hverdag og livsstil er det imidlertid vigtigt at vælge den rigtige slags fedt. Udskift mættet fedt med sunde umættede fedtsyrer fra vegetabilske kilder som nødder og frø.

Kokosolie er et godt madfedt at stege med, da det kan tåle høje temperaturer uden at blive ødelagt, og er også glimrende til bagværk. Kokosolie har en mild smag og er fast ved stuetemperatur og flydende ved temperaturer over 24 grader. Vi har økologisk og koldpresset kokosolie samt neutral og smagløs kokosolie.

Frø er gode kilder til fedt, og vi har flere forskellige frøolier at vælge imellem. Sesamolie, macadamiaolie, hørfrøolie, sort kommenolie og hampefrøolie er nogle eksempler. Hørfrøolie er en god kilde til omega -3, -6 og -9 og er velegnet som en kold olie til dressing.

Vi har også klassiske vegetabilske olier som olivenolie, solsikkeolie og rapsolie, som alle er en god kilde til flerumættede fedtsyrer og bør bruges ved lave temperaturer.

Læs mere
Filtre
Filtre Viser 22 produkter
Udvalg
Varutyp
MCT-olie5 Sortkommenolie2 Olivenolie2 Kokosolie2 Solsikkeolie1 Sesamsmør1 Sesamolie1 Rapsolie1 Olieblanding1 Kokosolie1 Vis flere
Varemærke
Urtekram9 Healthwell9 Närokällan2 Bättre Hälsa1 Dr Mercola1
Märkning
Vegan 21
Ekologisk 17
Utan tillsatt socker 9
Låglaktos 9
Glutenkänslig 9
Fri fr. sötningsmedel 9
Rawfood 7
Sorter
Mest populære