Fordøjelse & Enzymer

Oplever du, at du har dårlig fordøjelse eller problemer med at nedbryde laktose i maden? I denne kategori finder du flere forskellige slags kosttilskud med forskellige typer af enzymer, der hjælper med at nedbryde maden, som vi spiser, så kroppen kan optage næringen ordentligt og bruge energien rigtigt. Tre eksempler på sådanne enzymer er laktaser, proteaser og amylaser.

Laktaser og proteaser

Laktaser er først og fremmest populært blandt laktosefølsomme personer, eftersom disse enzymer hjælper med at nedbryde sukkerarten laktose, som laktosefølsomme personer har svært ved selv at nedbryde. Proteaser er et enzym, der hjælper med nedbrydningen af proteiner i kroppen og kan være gavnligt for dig, der ofte føler sig opsvulmet efter et proteinrigt måltid. Hvis du ønsker at fremme kroppens energitilførsel, kan amylaser derimod være af interesse, eftersom de hjælper dig og din krop med at nedbryde stivelse og glykogen til de enkle kulhydrater maltose og dextrin.

Foruden de tre ovennævnte fordøjelsesenzymer findes der en række andre enzymer, som har betydning for dig og din fordøjelse, og i de kosttilskud, som du finder nedenfor, indgår forskellige enzymblandinger med forskellige gennemtænkte kombinationer af enzymer. Læs mere under de enkelte produkter for at finde det perfekte enzymtilskud til dig.

Læs mere
Filtre
Filtre Viser 35 produkter
Udvalg
Varetype
Enzymer13 Mælkebøtte5 pH-balance4 Ingefær4 Bukkehornskløver3 Aktivt kul2 Urteblanding1 Troldnød1 Sort peber1 Althaea1
Varemærke
Healthwell14 Solgar7 Biosan2 Örtspecialisten2 Dr Mercola2 Terranova2 Elexir Pharma2 Närokällan2 A.Vogel1 RawPowder1
Mærkning
Vegan 24
Form
Kapsler 22
Tabletter 6
Pulver 5
Flydende 3
Sorter
Mest populære