Træningsshorts

Uanset om du er varm eller du træner i varme vejrforhold, kan det være rart at træne med et par træningsshorts. Et par stilfulde og komfortable træningsshorts er også velegnede indendørs såvel som udendørs. Her finder du træningsshorts i forskellige længder og pasforme til alle forskellige lejligheder, både til mænd og kvinder. Nogle gange kan du også mærke en større følelse af frihed og bevægelsesfrihed med et par shorts, der kan gøre dig i stand til at præstere bedre i løbet af trænings session. Find et par træningsshorts, som du føler dig godt tilpas i, og som passer til dine behov.

Vi har i øjeblikket ingen produkter i denne kategori. Hvis du er interesseret i at købe produkter i denne kategori, bedes du venligst kontakte vores kundeservice.

Shorts til alle lejligheder

Her finder du shorts i strammere modeller og løsere modeller, med høj talje eller lav talje, korte ben eller lidt længere ben. Mange af træningsshortsene er desuden udstyret med lommer, så du ikke skal holde på dine værdigenstande under gåturen. Du finder også badeshorts og shorts, der har en blanding af bomuld og polyester, der gør dem både bløde og strækbare, hvilket gør dem velegnede til både træning og hverdag.

Her finder du shorts, der både egner sig til træningen og til fritiden på varme solskinsdage.

Læs mere
Filtre