Træningstights

Her finder du træningstights i forskellige modeller fra forskellige mærker til både mænd og kvinder. Et par lækre træningstights, som du føler dig godt tilpas i, kan gøre en stor forskel på, om du skal ud og træne eller ej. Her finder du et væld af forskellige strømpebukser, alt sammen for at du kan finde den model og farve, der passer til dig og dit formål. Vælg mellem kendte mærker som ICANIWILL, Better Bodies og mange flere.

Vi har i øjeblikket ingen produkter i denne kategori. Hvis du er interesseret i at købe produkter i denne kategori, bedes du venligst kontakte vores kundeservice.

Stor guide: Vælg de rigtige træningstights

Find den rigtige i en jungle af træningstights. I denne guide gennemgår vi forskellige typer tights, og hvad der passer til hvilken form for træning.

Vælg de rigtige strømpebukser alt efter aktiviteten

Forskellige typer træningstights

Spørgsmål og svar

Vælg de rigtige strømpebukser alt efter aktiviteten

Træningstights passer til forskellige former for træning. Du kan selvfølgelig bruge et par udendørs tights indenfor og omvendt, men for at få mest muligt funktionalitet ud af træningstightsene kan det være en fordel at vælge typen efter aktiviteten.

Bedste tights til løb

Klæd dig optimalt på til løbeturen for optimal præstation med den rigtige type tights. En af de mest almindelige fejl, vi begår, når vi klæder os på til løb, er at tage alt for meget tøj på. Dette fører til dårligere komfort og ydeevne. Er det varmt udenfor, og du ikke vil have shorts på, kan du med fordel vælge et par kortere strømpebukser såsom capri ¾. Strømpebukser med mesh stof/detaljer kan også anbefales for øget ventilation. Der findes også træningstights med refleksdetaljer, der er gode, når du løber i mørke. Strømpebukser med lomme er blevet populære for deres praktiske design og er perfekte at have på under en løbetur til opbevaring af mobiltelefon eller nøgler. Men det vigtigste, når det kommer til løbetights, er at vælge et par, der bliver på plads hele løbeturen – undgå tights, der glider!

Strømpebukser til yoga

Når man laver lavintensiv træning som yoga og hverdagsmotion, såsom gang, er et par blødere strømpebukser at foretrække. Her vil du gerne undgå sømme, lynlåse og andre detaljer, der kan gnide og forstyrre.

Strømpebukser til træningscenteret

I fitnesscenteret kan det være en fordel at vælge tights i et funktionelt materiale for at få en god åndbarhed. Derudover skal materialet være holdbart, da det skal klare hård træning, hvor materialet kan bæres mod vægtstænger og diverse maskiner. Fravælg bomuldstights, der ikke er lavet til den type træning. Når du er i fitnesscenteret, kan det også være rart at have strømpebukser med lomme til praktisk opbevaring af for eksempel en skabsnøgle.

Læs mere
Filtre