Balancetræning

Styrk din krop og træn din balance med balancetræning. Her finder du det rigtige udstyr til balanceøvelser, der kan laves derhjemme, i fitnesscentret eller på farten. Du finder både balancebolde og balancebræt, som begge hjælper til med at styrke din stabilitet og koordination.

På denne side finder du produkter fra mærker som Abilica og Casall.

TrÆningsudstyr til at styrke balancen

Balancetræning er måske ikke øverst på din prioteringsliste over træning, men balancetræning er virkelig godt for kroppen og den generelle velvære. Når vi forsøger at holde balancen, så er vi nødt til at aktivere hele vores kerne. Balancetræning er en god måde at styrke vores mindre og indre muskler, som ikke får lige så meget opmærksomhed, som når man for eksempel træner med maskiner i et fitnesscenter. Når du laver balanceøvelser på for eksempel et balancebræt, så aktiverer du din kerne og dine muskler i både anklerne, knæene og hofterne. Balancetræning er særligt gavnligt i forbindelse med genoptræning, men det kan gavne os alle at styrke balancen.

BalancetrÆning er for alle

Vores sortiment af praktiske balanceredskaber kan tages med overalt, og de kan derfor bruges, hvorend det giver mening for dig. Balancetræning kan udføres på mange måder, og du kan træne både med og uden vægte. Om du er atlet eller blot holder af at bevæge dig, så er balancetræning for os alle. Det er en glimrende måde at supplementere sin almindelige træning eller motion, så man opnår en mere alsidig fysik.

Læs mere
Filtre
Sorter
Nyeste
Filtre
Varetype
Balanceplade4 Balance bold3
Varemærke
Abilica6 Casall1
Sorter
Nyeste
Filtre
Filtre Viser 7 produkter
Varetype
Balanceplade4 Balance bold3
Varemærke
Abilica6 Casall1
Sorter
Nyeste