Balancetræning

Styrk din krop og træn din balance med balancetræning. Her finder du det rigtige udstyr til balanceøvelser, der kan trænes derhjemme, i fitnesscentret eller på farten.

Træningsudstyr til balancetræning

 

Balancetræning lyder måske simpelt, men faktum er, at træningsøvelser, hvor du er tvunget til at bruge din balance, er meget effektive. For at holde balancen er vi nødt til at aktivere hele vores kerne. Balancetræning er en god måde at styrke mindre og indre muskler, som ikke får træning i fx træningsmaskiner i fitnesscentret. Balanceøvelser på en balanceplade eller balancebræt aktiverer core, ankelmuskler og omgivende muskler omkring knæled og hofte. Balancetræning er godt for alle, ikke mindst hvis du har brug for genoptræning efter en skade eller i forebyggende øjemed.

Balancetræning kan trænes i en række forskellige øvelser for hele kroppen, med eller uden vægte. De praktiske balanceredskaber er nemme at tage med og kan derfor bruges både derhjemme og på farten samt i fitnesscentre og træningsfaciliteter. Balancetræning passer til alle lige fra motionister til eliter og er en glimrende måde at kombinere din almindelige træning for en mere alsidig fysik.

Under denne kategori finder du balancebolde til en række forskellige træningsøvelser til overkrop, underkrop og core, balanceplader og balancebrætter samt balancepuder.

Læs mere
Filtre
Sorter
Nyeste
Filtre
Udvalg
Varetype
Balanceplade6 Balance bold4
Varemærke
Abilica6 Casall4
Sorter
Nyeste
Filtre
Filtre Viser 10 produkter
Udvalg
Varetype
Balanceplade6 Balance bold4
Varemærke
Abilica6 Casall4
Sorter
Nyeste