Eukalyptusolie

Til dig, der leder efter en forfriskende oplevelse med en frisk duft af pebermynte, er eukalyptusolie den perfekte tilføjelse til hverdagen. Olien kan være fordelagtig for et friskt og behageligt hjem, og den kan også være nyttig, hvis du ønsker at komme af med myg og insekter.

Til et sundt og myggefrit hjem

Æterisk eukalyptusolie er eukalyptus i sin reneste form og har, som alle æteriske olier, ubegrænsede anvendelsesmuligheder for både fysisk og mentalt velvære. Brug den sammen med din dagcreme eller bland din egen hudolie med en hvilken som helst vegetabilsk olie. En hudolie med Jojobaolie har nærende og opfriskende egenskaber. Til hjemmebrug kan eukalyptusolie holde uønskede myg og insekter på afstand ved at blande din egen mygge- og insektspray. Myggene sætter ikke lige så stor pris på den friske duft som os mennesker, og olien kan også bruges i din luftfrisker. Andre aromatiske og urteagtige dufte som citronolie, Tea Tree-olie og lavendelolie passer godt til den forfriskende eukalyptus.

Eukalyptus til enhver lejlighed

En æterisk eukalyptusolie kan dufte på tre forskellige måder og variere i styrke. De tre populære typer eukalyptusolie kommer fra Eukalyptus Globulus, Eukalyptus Radiata & Eukalyptus Citriodora. Eukalyptus Globulus har en mere rå skovagtig aroma, mens Eukalyptus Radiata har en mildere og blødere aroma. Eucalyptus Citriodora kaldes også Lemon Eucalyptus med sin citronlignende aroma som er populær i lotion og hudplejeprodukter.

Rene eukalyptusolie står på en pæl i naturen.

Læs mere
Filtre
PURE Eukalyptusolie
10 ml
4 for 3
69 kr
 
PURE Eukalyptusolie
33 ml
4 for 3
115 kr