Tea tree-olie

Tea tree olie er en naturlig, æterisk olie, der har hundredvis af aktive ingredienser i sig. Tea tree-olie har ligesom mange andre æteriske olier mange anvendelsesmuligheder og er velegnet til hverdagens opgaver og rutiner, når du ønsker at drage fordel af dens friske duft eller rensende egenskaber.

Hudplejeprodukter med Tea tree

Tea tree olie på huden har mange positive virkninger og fordele, som kan være nyttige ved forskellige former for hudlidelser. Ved problematisk og uren hud som hudorme og fedtet hud kan et par dråber af olien i din almindelige dagcreme gøre tricket og give hurtige resultater. Du kan også prøve at bruge den i en hjemmelavet ansigtsvask eller i en rensende bodyscrub. Læs mere om oprindelsen og produktionen af Tea tree oil.

Duften af tea tree-oil er kraftig, aromatisk og har også antiseptiske egenskaber og er sammen med eukalyptus en populær tilføjelse til deodoranter og after-shave-produkter. Tea tree-olie kan lindre kløe og insektbid og kan også modvirke udslæt på huden, og den kraftige lugt anses for at virke afskrækkende på insekter.

Pure tea tree-oil står på et gammelt træ.

Læs mere
Filtre
Filtre Viser 2 produkter
Udvalg
Sorter
Mest populære