Oreganoolie

Oregano er ikke gået ubemærket hen. Urtens særlige smag og aroma har gjort den til et af de mest populære krydderier, der anvendes i madlavningen i dag. Oreganoolie bruges hovedsageligt kosmetisk, da den stærkt koncentrerede olie har beroligende og antioxidante egenskaber på huden og er et populært hjemmemiddel mod skoldkopper.

Oreganoolie til hudpleje

Oreganoolie er udvundet af oregano, en urt, der er rig på essentielle mineraler og C-vitamin, som har antioxidante egenskaber. De aktive ingredienser i olien kan have en beroligende virkning på huden, når den anvendes med en neutral basisolie som base. Påføres på hududslæt eller problemhud. Når du er forkølet, kan du blande et par dråber æterisk oreganoolie eller eukalyptusolie i varmt vand og indånde dampen fra det. Det populære hjemmemiddel menes at kunne hjælpe selv de mest stædige næsestop og forkølelser.

Æterisk oreganoolie

Læs mere
Filtre
Filtre Viser 2 produkter
Udvalg
Sorter
Mest populære