Læs mere

Naturlige olier

Plej din krop og sjæl med æteriske olier og naturlige olier til hud og hår eller som smagstilsætning i maden. De naturlige olier har mange anvendelsesområder, men bruges hovedsageligt til hud og hår. Uanset om du har problemhud, ønsker at forebygge rynker, eller hvis du føler dig træt og mangler energi, er der den perfekte olie til dig. Her finder du alt hvad du behøver for at lave dine egne hudplejeprodukter eller til aromaterapi, eller hvorfor ikke som et velsmagende tilskud til mad.

Filtre
Filtre Viser 102 produkter
Udvalg
Varutyp
Flaskor8 Lock / kapsyl7 Burkar5 GLA4 Tvålmassa3 Tvålformar3 Ylang-ylang2 Vaniljeolie2 Timianolie2 Tea tree2 Vis flere
Varemærke
Healthwell PURE73 Opella19 Crearome5 Healthwell2 Midsona1 Ion Silver1 Elexir Pharma1
Märkning
Ekologiskt Innehåll 57
Vegan 52
Ekologisk 1
Sorter
Mest populære
Låg
1 st
7 kr
 
Pipette Sort
1 st
Opella Pipette Sort 100 ml
8 kr
 
Pipette Sort
1 st
Opella Pipette Sort 50 ml
8 kr
 
Sprayflaske
30 ml
Ion Silver Sprayflaske
12 kr
 
Glaskrukke
Brun
Opella Glaskrukke
12 kr
 
Glaskrukke
Klar
Opella Glaskrukke
12 kr
 
PE-flaske
200 ml
Opella PE-flaske
12 kr
 
Pumpehoved
1 st
Opella Pumpehoved
15 kr
 
Cremekrukke
100 ml
Opella Cremekrukke
20 kr
 
PURE Ricinusolie ØKO
100 ml
-21%
31 kr
39 kr
PURE Lavendelolie
10 ml
-20%
60 kr
75 kr
PURE Anisolie
10 ml
PURE Anisolie
75 kr
 
Glycerin ØKO
1 kg
89 kr
 
PURE Ricinusolie ØKO
500 ml
-20%
84 kr
105 kr
Jasminolie ØKO
3 ml
105 kr
 
PURE Lavendelolie
33 ml
-20%
108 kr
135 kr
Vis flereHenter
1 2

Plejende olier og tilbehør

Æteriske olier har fremmende og plejende egenskaber, der lettest blandes med en naturlig baseolie, der kan bruges til blandt andet uren, fedtet eller kombineret hud. Modvirker tørt hår og hovedbund med vegetabilsk arganolie eller en blødgørende mandelolie til flossede neglebånd.

Forgyld din hverdag med olier

Det burde ikke være svært at passe på sig selv, så derfor er alle midler tilgængelige, når det kommer til dit velbefindende. Lav din egen toner, som du bruger, hver gang du vasker dit ansigt, og vælger selv, hvilken duft du vil gøre brug af. Æteriske olier kræver kun et par dråber for at gøre underværker, for at gøre din hverdag lidt ekstra speciel og betydningsfuld. Sammen med de rigtige værktøjer som sæbeforme og sæbevoks kan du også designe dine egne, hjemmelavede sæber. som du bruger, hver gang du vasker dut ansigt,

Olier til hjemmet

Hvis du vil slippe af med myg, insekter og uvelkomne gæster på badeværelset eller garderoben, er løsningen i æteriske olier. Olier, der har unikke dufte, er sjældent populære blandt insekter og skadedyr. Brug cedertræolie eller rød cederolie til at slippe af med møl, pelsbede og sølvfisk, eller lav din egen insektspray af eukalyptusolie og hold myggene væk. Lavendelolie har beroligende egenskaber og er fremragende i et hjemmelavet skyllemiddel, der giver dit nyvasket tøj en vidunderlig blomsterduft.

Naturlige olier