Krystaller

Her finder du vores fine udvalg af krystaller i forskellige former og størrelser. Krystaller er ikke kun smukke at se på, for er man interesseret i det spirituelle, så kan man også bruge krystaller for deres interessante egenskaber. Hos os finder du for eksempel krystalsmykker som armbånd og halskæder, opbevaring til dine krystaller, samt slebne og uslebne sten af forskellige slags krystal. Se udvalget nedenfor, eller læs mere og find din personlige favorit!

I denne kategori finder du smukke produkter fra mærker som Kristallpunkten.

Find krystaller med den rette betydning for dig

Hvis du gerne vil have en krystal, men ikke er helt sikker på, hvilken du skal vælge, så finder du en guide her. Alle krystaller har hver deres betydning og energi, og de kan med deres forskellige egenskaber bruges på mange måder. Læs videre og find den helt rigtige krystal for dig!

Når du har fundet den rette krystal for dig, så kan du bruge den på mange forskellige måder. Du kan have krystallen tæt på kroppen ved at bære den som et smykke, lægger den ud i hjemmet for at sprede dens energi, holde krystallen under meditation, eller lægge den under puden. Brugen af din krystal kommer helt an på, hvilken krystal du vælger. Nedenfor ser du en kort introduktion til nogle af de mest populære krystaller, men der er mange flere at udforske.

*Informationen på denne side er ikke videnskabeligt anerkendt, men er baseret på erfaringer fra dem, der har brugt de forskellige typer af krystaller og terapeuter.

Bjergkrystal

Selvom bjergkrystallen er en af de mest almindelige på jorden, så er den på ingen måde mindre special - tværtimod. Bjergkrystallen er det perfekte supplement til andre krystaller, da den forstærker andre krystallers effekt. For sig selv menes det, at bjergkrystallen virker blandt andet beskyttende og giver klarhed.

Ametyst

Med sin smukke lilla farve, er amatysten en af de mest populære krystaller. Denne krystal er til dig, der gerne vil styrke din spiritualitet. Ametyst bliver ofte brugt i meditation, da den eftersigende bringer balance og hjælper med at udvike din åndelige kontakt. Krystallen kan virke beroligende og give ro, og den er derfor også god til at forbedre søvnen.

Rosenkvarts

Rosenkvarts, også kendt som kærlighedens krystal, er elsket af mange. Navnet er passende, da rosenkvarts har en blød energi og menes at fremme kærlighed - både til os selv og andre. Krystallen menes også at kunne bringe harmoni i ens relationer og menes desuden at fremme positiv og rolig energi til dens omgivelser.

Citrin

De mest gængse ord forbundet med citrin er glæde og positivitet. Citrin påvirker omgivelserne hurtigt, og den positive energi bliver let spredt i luften. Desuden er citrin også kendt som solens krystal, og krystallen siges også at tiltrække velstand.

TigerØje

Brug for et skub i den rigtige retning? Tigerøje er krystallen for dig. Den menes særligt at fremme tilliden til egne evner, og den menes at give modet til at handle. Det siges, at tigerøje gør det lettere at tænke klart og samtidig holde det vigtige fokus.

Selenit

Selenit er en følsom krystal både fysisk og i dens energi. Den har et blødere ydre end andre krystaller, og det er derfor nødvendigt at håndtere den forsigtigt. Det menes at selenit kan fremme harmoni, og det siges at krystallen har beroligende egenskaber. Selenits energi er stærk, og det siges endda, at krystallen er den krystal, der er mest forbundet med englebeskyttelse.

Karneol

Hvis du leder efter energi og passion, så er karneol lige noget for dig. Krystallen siges at fremme både udholdenhed og mod, og det er den helt rigtige sten til dig, der har en stor begivenhed foran dig. Karneol menes også at styrke selvtilliden og kreativiteten.

Læs mere
Filtre
Sorter
Nyeste
Filtre
Udvalg
Varetype
Armbånd6 Håndsten3 Örhängen2 Krystal strenge2 Halskæde2 Råsten1 Krystal opbevaring1 Krystaller1
Varemærke
Kristallpunkten15 Geo City2 Crearome1
Sorter
Nyeste
Filtre
Filtre Viser 18 produkter
Udvalg
Varetype
Armbånd6 Håndsten3 Örhängen2 Krystal strenge2 Halskæde2 Råsten1 Krystal opbevaring1 Krystaller1
Varemærke
Kristallpunkten15 Geo City2 Crearome1
Sorter
Nyeste