Læs mere

Hjerte-kar

Det at passe godt på hjerte og kar er en af de grundlæggende faktorer til et langt og sundt liv. I dag er hjerte- og karproblemer et voksende problem, som følger med stress, usunde vaner og en stillesiddende livsstil. Med de rette kosttilskud, som supplerer din almindelig kost, kan du forebygge, at der opstår problemer.

Filtre
Filtre Viser 28 produkter
Udvalg
Varutyp
Q1013 Astragalus4 Astaxanthin3 Reishi ekstrakt2 Kalium2 Rødris1 Olivenblad1 Cordyceps ekstrakt1 B1 thiamin1
Varemærke
Healthwell10 Pharma Nord5 Terranova3 Solgar3 Dr Mercola2 Aurora1 Örtspecialisten1 Healthwell QURE1 Närokällan1 Elexir Pharma1 Vis flere
Märkning
Vegan 17
Sorter
Mest populære

Omega-3 til hjernen

Omega-3-tilskud er blevet meget populære blandt dem, der vil modvirke hjerte- og karsygdomme. Dette skyldes omega-3-fedtsyrerne EPA og DHA, som i mange undersøgelser har vist sig at have flere gode indvirkninger på hjerte og kar. Desuden hjælper DHA med at bibeholde en normal hjernefunktion og synsevne.

I denne kategori finder du mange kosttilskud af høj kvalitet, som er udviklet til at hjælpe hjerte og kar på forskellige måder. Og foruden omega-3 findes der bl.a. kalium, som bidrager til reguleringen af blodtrykket, samt det populære Q10, der forekommer i alle de vitale organer.