Inspirerende læsning | Træning | Opskrifter | DIY Skønhed & Rengøring | Ambassadører

Grøn Power Smoothie med kollagen & protein

Mangler du inspiration til en energirig og næringstæt smoothie? Så prøv denne lækre grønne power smoothie med kollagen og protein!

Barbara Jensen står i et køkken med en række Healthwell produkter, mens hun holder en grøn smoothie.

Smoothies er en nem og lækker måde at få sin frugt og grønt på, og så er det praktisk hvis man skal på farten og have noget sundt to-go med ud af døren. Vores ambassadør, Kostvejleder, Personlig træner og Coach, Barbara Jensen deler her, sit bud på en næringsrig smoothie.

Grøn Power Smoothie

311kcal.

Ingredienser:


Fremgangsmåde:

Kom alt i en blender, blend til det hele er kombineret.
Tilføj eventuelt isterninger.

Hvad gør kollagen?

Smoothien indeholder kollagen, som er et utrolig vigtigt protein for vores krop. Kollagen er en uundværlig byggesten til vores brusk, knogler og hud. Kollagen er især kendt for sin indvirkning på at gøre huden fast og ungdommelig, og det skyldes at kollagen bliver dannet i hudcellerne, og dannelsen mindskes med alderen, hvorfor man gerne vil tilføre kroppen kollagen, både for at tage hånd om brusk og knogler, men også for at bibeholde en spændstig hud.

Hvad gør protein?

Smoothien indeholder også protein, som er et vigtigt for mange processer i kroppen. Proteiner bruges til at skaffe energi til kroppen, og så er det en vigtig byggesten til vores muskler. Ønsker du at opnå et vægttab, kan protein være fordelagtigt at indtage, da det øger mæthedsfornemmelsen og mindsker muskeltab ved kalorieunderskud under diæt.

Hvad gør kreatin?

Smoothien indeholder også kreatin, som bidrager til proteinsyntesen, har flere fordele for din hud, og så peger flere studier på, at Kreatin har positiv effekt på vores kognitive egenskaber.

Barbara anbefaler

 
Hampeprotein ØKO
 
Vegan Protein
 
Collagen Pulver
 
Active Plant Protein
 
Active Kreatin
 
Valleprotein Laktosefri

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej