Inspirerende læsning | Træning | Opskrifter | DIY Skønhed & Rengøring

Yinyoga

I denne artikel, vil du lære mere om den populære form for yoga,Yinyoga.

Hvad er Yinyoga?

Yinyoga er magi for kroppen, hvor man kan få tid til en blød og rolig træning af kroppen. Fokus i yinyoga er, at lade hele kroppen slappe af, for at frigøre enhver spænding i led og bindevæv. I dag er yin blevet en utrolig populær form for yoga, måske fordi livet i dag er i konstant bevægelse og behovet for ro og restitution er stærk. Yin, som handler om at være stille, er det modsatte af Yang, som står for bevægelse. At være stille er ikke helt let, og derfor gør Yinyoga-udøveren brug af nogle værktøjer. Eftersom du skal være i positionerne mellem 3-5 minutter, er det til din fordel at ligge behageligt og komfortabelt.

Tip! Brug blokke, pøller og tæpper. Et andet tip er at sætte alarmer, så dit mentale også får mulighed for at hvile.

For at lande mentalt og fysisk, inden du indtager de forskellige positioner, er det hyggeligt at starte din yin yoga-session med en savasana eller en skrædderstilling. Det giver dig mulighed for at komme i kontakt med hele din krop, inklusive dine indre organer. Åndedræt, som altid er en vigtig del af yoga, skal være blødt og roligt under Yinyoga. Forestil dig, at du inhalerer, 1,2,3,4 efterfulgt af en ånde ud, 1,2,3,4. Det primære er at være i nutiden og lade kroppen forsigtigt lande i alle de forskellige positioner.

Yinyoga passer alle

Denne form for yoga er yderst vigtig for alle, men især for dig, der konstant er på farten. Du skal derefter give din Yang masse af Yin for at nå balance. Yin yoga passer alle, fordi du konstant kan justere dine positioner ved hjælp af redskaber. Fordele ved yin yoga er, at det er let at udøve, man beroliger både krop og sind, reducerer stress og angst.

Husk også, at vores kroppe er og ser anderledes ud, så du skal altid tage udgangspunkt i dig selv, når du lander i positionerne - og husk, at du i yogapraksis øver hele tiden. En ting ad gangen. Lyt ind og lad kroppen roligt søge vej ind i positionerne, få hjælp af rekvisitter til at justere og ånde for forsigtigt at komme i kontakt med dit indre.

Populære positioner inden for Yin Yoga:

1. Liggende sommerfugl

2. Barnet

3. Guldsmed

4. Bananen

5. Sfinxen

6. Savasana

7. Skrædderstilling

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej