Inspirerende læsning | Træning | Opskrifter | DIY Skønhed & Rengøring | Ambassadører

Stram op - styrketræning for hele kroppen

Træningsekspert, indehaver af energii, og Healthwell ambassadør, Gitte Salling guider dig i denne artikel igennem en skøn styrketræning for hele kroppen!

Gitte Salling laver øvelser på en træningsmåtte i en sal.

I denne træningssession skal vi igennem 5 øvelser, hvor Gitte kombinerer flere øvelser ad gangen, så vi dermed får en multitræning!

1) Mave

Når du træner “basis” mave skal du altid sørge for, at holde lænden i gulvet. En god ide kan være, at løfte dine tæer fra gulvet, for på den måde presser du lænden mere ned i gulvet. Hold dine albuer ud til siden, og hav altid plads til en knytnæve under hagen. Pust ud når du løfter op og kig altid på dine knæ.

2) Ryg

Stræk begge arme og ben, og løft op og ned i et godt tempo. Kig lige ned i gulvet så nakken af lang og lige. Kan du ikke ligge på maven, så kom op på alle fire og løft modsatte arm og ben skiftevis.

3) Squat / Skulder

Jeg anbefaler virkelig at bruge 2,3 eller 4 kg. Her er det vigtigt at knæene ikke kommer ud over dine tæer når du går ned i squat. Har du skulderproblemer så nøjes med at løfte vægtene til vandret position, eller lægge dem helt og lave øvelsen uden.

4) Lunges / Biceps

Vær obs på at holde dit knæ bag ved tæerne / over hælen. Bevægelsen er op og ned og ikke frem og tilbage.

5) Inderlår / Triceps

Kom ud i en god bredstående, og sørg for at tæerne er længere ude end knæene. Begge ben peger ud på skrå. Pas på du ikke svejer i ryggen.

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej