Bild saknas

GLA Kæmpe-natlys olie kapsler

Kapsler med Kæmpe-natlys olie.

- 90 portioner
- Fedtsyren GLA
- Bløde kapsler
Størrelse
90 kapsler
125 kr
180 kapsler
229 kr
270 kapsler
315 kr

Vores pris

125 kr
På lager
Fri fragt over 250 kr
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Bringi dag 13:001-3 arbejdsdage
Mypacki dag 14:001-3 arbejdsdage
Budbeei dag 16:001-2 dage
Instabox Homei dag 16:001-2 dage
Instaboxi dag 16:001-2 dage
GLA Natlysolie
100 ml
119 kr
 
Andre har købt
Efamol
120 kapsler
Efamol
245 kr
 
Andre har købt
  • Produktbeskrivelse
  • Næringsindhold
  • Skriv en anmeldelse
  • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

Kæmpe-natlys olie i kapsler

Healthwell GLA Kæmpe-natlys olie er fremstillet af frøene fra planten kæmpe-natlys (Oenothera biennis L.) og kommer i bløde, let synkelige kapsler. Kæmpe-natlys olie eller evening primrose oil, som det kaldes på engelsk, er rig på fedtsyren GLA, gamma-linolensyre, som er en umættet fedtsyre, der har flere gavnlige egenskaber. Vores olie er omhyggeligt udviklet til at bevare alle plantens næringsstoffer og dens virkninger.

  • Olie af kæmpe-natlys
  • Rig på GLA
  • Ved hormonelle lidelser
  • Til hudens velbefindende

Hvad er GLA?

GLA (gamma linolenic acid) er en omega-6 fedtsyre, der bidrager til dannelsen af det hormonlignende stof prostaglandin i kroppen. Lave niveauer af prostaglandin fører til hormonelle lidelser, såsom PMS og menopausale symptomer. Det kan også føre til hudproblemer som tørhed, eksem, psoriasis og acne. Kæmpe natlys er en af de vigtigste kilder til GLA, hvilket er årsagen til natlys oliens popularitet.

GLA kapslar med jättenattljusblommor

GLA til huden

Kæmpe-natlys olie er populær som hudpleje for uren og fedtet hud. Mange anvender det også til hudens elasticitet, fasthed og fugtbalance samt til rødme og irritation. Du kan tage natlys olien som tabletter eller kapsler, eller anvende flydende natlys olie direkte på huden. Se på Healthwell GLA Kæmpe-natlys olie ØKO hvis du vil have et flydende tilskud med natlys olie.

GLA for hormonel balance

Der er stadig for lidt forskning i GLA og dens virkning på vores hormoner, men nogle mennesker med dårligere menopausale symptomer eller PMS-symptomer oplever, at hormonbalancen påvirkes, når de bruger natlys olie som et tilskud. For kvinder i overgangsalderen kan et dagligt tilskud med natlys olie hjælpe med at lindre problemer med hedeture.

Har kæmpe-natlys olie bivirkninger?

Det er usædvanligt, at natlys olie har nogle bivirkninger, men i nogle tilfælde kan der forekomme bivirkninger såsom mavesmerter, kvalme, diarré og hovedpine. Følg doseringsinstruktionerne på indpakningen for at undgå eventuelle bivirkninger.

Varemærke

Healthwell
Skriv en anmeldelse
Levering og betaling

Produktrekommendationer

GLA Natlysolie
100 ml
119 kr
 
Andre har købt
Efamol
120 kapsler
Efamol
245 kr
 
Andre har købt