Bild saknas

Super Blåbærekstrakt

Blåbærekstrakt.

- Højdoseret
- A-vitamin for et normalt syn
- Vegetabilsk kapsel
Størrelse
60 kapsler
159 kr
120 kapsler
275 kr
180 kapsler
385 kr

Vores pris

159 kr
På lager
Fri fragt over 250 kr
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Bringi dag 13:001-3 arbejdsdage
Mypacki dag 14:001-3 arbejdsdage
Budbeei dag 16:001-2 dage
Instabox Homei dag 16:001-2 dage
Instaboxi dag 16:001-2 dage
Wonderful Eyes
60 kapsler
Wonderful Eyes
159 kr
 
Andre har købt
Blue Eye
64 tabl
Elexir Pharma Blue Eye
215 kr
 
Andre har købt
Blue Berry Plus
60 tabl
Blue Berry Plus
169 kr
 
Andre har købt
  • Produktbeskrivelse
  • Næringsindhold
  • Anmeldelser (1)
  • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

Blåbærekstrakt

Ved hjælp af Healthwell Super Blåbærekstrakt kan du nyde godt af alle blåbærrets gode egenskaber, uden du selv behøver at tage ud og plukke bær! Dette tilskud er naturligt fremstillet fra ægte bær, og hver kapsel svarer til cirka 23 gram blåbær. Kapslerne indeholder to typer blåbærekstrakt af høj kvalitet, med rigelige mængder flavonoider, vitaminer og mineraler. Blåbær er f.eks. rigt på betakaroten, som er et forstadie til A-vitamin, og nødvendigt for en normal funktion af synet og slimhinderne En daglig maks. dosis af Healthwell Super Blåbærekstrakt giver hele 1000 mg blåbærekstrakt, hvilket gør dette tilskud meget højdoseret.

  • Højdoseret blåbærekstrakt
  • Med A-vitamin for et normalt syn
  • En dosis svarer til 23 g blåbær
  • Vegetabilsk kapsel
  • Naturligt tilskud af rigtige bær

Vitaminer i blåbær

Takket være det naturlige indhold i Super Blåbærekstrakt indtager du også de vitaminer og andre sunde stoffer fra blåbærret. Blandt andet indeholder blåbær meget betakaroten, en type karotenoid, som kroppen kan omdanne til A-vitamin ved behov. A-vitamin opbevares i leveren og anvendes blandt andet til at opretholde en normal funktion i alle slimhinderne. A-vitamin er dog, og dermed også blåbær, først og fremmest anerkendt for at hjælpe med en normal synsevne. Årsagen til, at lige netop blåbær har fået så meget omtale er, at det også indeholder antocyanin, et stof, som tilsyneladende hjælper med at at beskytte A-vitamin i øjet mod at blive nedbrudt. Det er nødvendigt med mere forskning på området for at etablere, at det fungerer således, men blåbær og blåbærekstrakt er unægtelig et populært tilskud til øjnene. Ekstraktet i Healthwell Super Blåbærekstrakt er standardiseret til mindst 25 % antocyanidiner, så det supplerer din kost fuldstændigt. Udover betakaroten indeholder blåbær også K-vitamin, som er nødvendigt for en normal blodstørkning, og en smule jern og kalium. Det antioxiderende C-vitamin findes også i blåbær.

Er blåbær nyttigt?

Blåbærret er et rigtigt superbær, der indeholder mange stoffer, som er gavnlige for os! 100 gram blåbær indeholder ca. 8 mg C-vitamin, der virker antioxiderende i kroppen. Antioxidanternes opgave er at modvirke cellenedbrydningen, som de frie radikaler forårsager, en proces, som til dels er en naturlig del af livet, men som også kan være uønsket. Blåbær kan også spises for at hjælpe med forskellige mave-tarm-problemer, da blåbær i forskellige former enten kan virke forstoppende eller afførende.

Vegetarian Friendly
Symbolet Vegetarian Friendly angiver, at indholdet af produktet er egnet plantebaseret. Produktet er også velegnet til veganere.

Varemærke

Healthwell
Produktanmeldelser (1)
Levering og betaling

Produktrekommendationer

Wonderful Eyes
60 kapsler
Wonderful Eyes
159 kr
 
Andre har købt
Blue Eye
64 tabl
Elexir Pharma Blue Eye
215 kr
 
Andre har købt
Blue Berry Plus
60 tabl
Blue Berry Plus
169 kr
 
Andre har købt
Ashwagandha Prem.
120 kapsler
Ashwagandha Premium
195 kr
 
Andre har købt