Healthwell Multivitamin Gravid & Ammande, - Healthwell
Bild saknas

Healthwell Multivitamin Gravid & Ammande

Til gravide og ammende.

- Skræddersyede ingredienser
- Broccoli, tomat, blåbær
- Jern & folinsyre
Størrelse
90 kapsler
179 kr
180 kapsler
345 kr
-4%
270 kapsler
489 kr
-9%

Vores pris

179 kr
Sammenligningspris: 1,99 kr/kaps (3,98 kr/portion)
På lager
Fri fragt over 250 kr
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Budbeei morgen 9:001-2 dage
Budbee Boxi morgen 9:001-3 dage
Bringi morgen 13:001-3 arbejdsdage
Postnordi morgen 14:001-3 arbejdsdage
Instabox Homei morgen 16:001-2 dage
Instaboxi morgen 16:001-2 dage
Multivitamin Kvinde
90 kapsler
Multivitamin Kvinde
Nyhed
159 kr
 
Andre har købt
Multivitamin Man
90 kapsler
Multivitamin Man
Nyhed
159 kr
 
Andre har købt
MultiVitaminer
90 kapsler
MultiVitaminer
Nyhed
145 kr
 
Andre har købt

Produktrekommendationer

Multivitamin Kvinde
90 kapsler
Multivitamin Kvinde
Nyhed
159 kr
 
Andre har købt
Multivitamin Man
90 kapsler
Multivitamin Man
Nyhed
159 kr
 
Andre har købt
MultiVitaminer
90 kapsler
MultiVitaminer
Nyhed
145 kr
 
Andre har købt
 • Produktbeskrivelse
 • Næringsindhold
 • Skriv en anmeldelse
 • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

Multivitamin Gravid og Ammende fra Healthwell

Multivitamin Gravid & Ammende fra Healthwell er et multivitamintilskud specielt udviklet med den gravides behov i fokus. Kosttilskuddet har en kompleks sammensætning af vitaminer, mineraler og urtepræmixer for at opfylde det daglige behov for næringsstoffer til den gravide eller ammende kvinde. Med ekstra jern og folinsyre til at støtte bloddannelse og fosterudvikling, samt ekstrakter af broccoli, tomat og blåbær for ekstra næring.

 • Til gravide og ammende
 • Kompleks tilskud af vitaminer, mineraler og urtepræmix
 • Højere mængde jern og folinsyre
 • Methyleret (aktivt) vitamin B12
 • Tranebær

Indvirkningen af graviditet på kroppen

Der sker meget i kroppen under graviditet. Det er et helt nyt liv, der skal skabes, og det kræver meget af moderen. I begyndelsen af graviditeten produceres der mængder af hormoner i kvindens æggestokke og hypofyse. Senere også i livmoderen. Dette er nødvendigt, for at kroppen kan tage sig af det nye liv i livmoderen. Men disse hormoner påvirker selvfølgelig også moderen på forskellige måder. Alle graviditeter er unikke, og hvad en mor oplever, oplever ikke en anden. Noget, som mange dog kan opleve, er øget træthed, svimmelhed, kvalme, åndenød, problemer med maven, urinvejsproblemer og kramper i benene. At få tilstrækkelige mængder vigtige næringsstoffer under graviditeten kan lette gener, som ofte opleves af den gravide kvinde.

Vigtige emner for gravide

Multivitamin Gravid & Ammende fra Healthwell indeholder en række vitaminer og mineraler tilpasset den gravide eller ammende kvindes ekstra ernæringsmæssige behov. To stoffer, der er særligt vigtige under graviditeten, er folinsyre (vitamin B9) og jern. Folinsyre er et B-vitamin, der er vigtigt for vores celledeling og cellevækst. Derfor er vitaminet afgørende for udviklingen af fosteret, især i de første tre måneder af graviditeten. I disse måneder anbefales det som gravid, at man tager 400 mikrogram folinsyre om dagen til fosterets udvikling (1), som Multivitamin Gravid & Ammende fra Healthwell indeholder. Det er dog også vigtigt at fortsætte med at tage folinsyre gennem hele graviditeten for bloddannelse og fortsat udvikling af fosteret.

Multivitamin Gravid & Lactating indeholder jernbisglycinat, der ligesom folinsyre er vigtig for blodproduktionen. Jernbisglycinat er en form for jern, der er skånsommere for maven og et stof, der ofte er ekstra brug for i anden halvdel af graviditeten, hvor blodproduktionen stiger. Ved lave niveauer af jern kan du føle dig ekstra træt, bleg og meget åndenød uden at anstrenge dig meget. Multivitaminet indeholder desuden C-vitamin, som hjælper med optagelsen af jern i kroppen, og som beskytter kroppen mod oxidativt stress.

Inositol & graviditetsdiabetes

I Multivitamin Gravid & Ammende fra Healthwell finder du også myo-Inositol. Det er et stof, der nogle gange kaldes vitamin B8, da det interagerer med B-komplekset. Inositol er et vitaminlignende stof, der bidrager til normal cellefunktion, påvirker cellesignalering og er en del af serotoninsystemet. Dette gør inositol til en vigtig del af, hvordan vi har det, da serotonin er et signalstof, der påvirker vores humør og får os til at føle os rolige. Inositol har også en effekt på hormonet insulin og kan derfor være med til at modvirke insulinresistens, som er en forløber for diabetes. Under graviditeten kan nogle kvinder opleve forhøjet blodsukker og noget, der kaldes graviditets betinget diabetes. Forskning i inositols effekt mod graviditetssukkersyge viser positive resultater, og at det kan virke forebyggende mod disse problemer, men at der er behov for mere forskning for fuldt ud at kunne fastslå dens effekt (2).

Hvordan skal multivitamin Gravid og Ammende doseres?

Multivitamin Gravid & Ammende tages sammen med et måltid, to tabletter en gang dagligt. Tjek om du tager andre kosttilskud, der indeholder de samme stoffer som multivitaminet, for at forhindre overdosering. Rådfør dig med en læge, hvis du er usikker på doseringen af specifikke næringsstoffer.

Referencer

 1. Fødevarestyrelsen, 2022. (Tilgået 2022-10-10)
 2. A. Santamaria, A. Alibrandi, m.fl. Clinical and metabolic outcomes in pregnant women at risk for gestational diabetes mellitus supplemented with myo-inositol: a secondary analysis from 3 RCTs - PubMed (nih.gov). 2018. (Tilgået 2022-10-10)

Varemærke

Healthwell
Levering og betaling

Kunder der har købt dette produkt har også købt

Vitamin D3
120 kapsler
Vitamin D3 5000 IE
139 kr
 
Andre har købt
Omega-3 Forte
132 kapsler
Elexir Pharma Omega-3 Forte
139 kr
 
Andre har købt
Virgin Kokosolie
500 ml
75 kr
 
Andre har købt
Æblecidereddike
473 ml
85 kr
 
Andre har købt

Lær mere

  Tips til at blive mere frisk

Tips til at blive mere frisk

Tips til hvordan du bliver mere frisk på både kortere og længere sigt
  Tips til et mere energisk efterår

Tips til et mere energisk efterår

Lad ikke efterårsmørket blive en energityv. Tips til et friskere efterår.
  Stor guide: Vitaminer

Stor guide: Vitaminer

Vitaminer er meget vigtige for din ydeevne og energiproduktion.