Wellatomin Premium, - Healthwell
Bild saknas

Wellatomin Premium

Tilskud før nattesøvn.

- GABA, L-theanin & urter
- Tages før sengetid
- Vegansk
Størrelse
60 kapsler
279 kr
120 kapsler
529 kr
-5%
180 kapsler
739 kr
-12%

Vores pris

279 kr
Sammenligningspris: 4,65 kr/kaps (9,30 kr/portion)
På lager
Fri fragt!
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Budbeei morgen 9:001-2 dage
Budbee Boxi morgen 9:001-3 dage
Instabox Homei morgen 15:001-2 dage
Instaboxi morgen 15:001-2 dage
Bringmandag 13:001-3 arbejdsdage
Postnordmandag 14:001-3 arbejdsdage
Good Sleep
120 kapsler
Elexir Pharma Good Sleep
259 kr
 
Andre har købt
Stressamin Premium
120 kapsler
Stressamin Premium
189 kr
 
Andre har købt
5 Flower
10 ml
169 kr
 
Andre har købt

Produktrekommendationer

Good Sleep
120 kapsler
Elexir Pharma Good Sleep
259 kr
 
Andre har købt
Stressamin Premium
120 kapsler
Stressamin Premium
189 kr
 
Andre har købt
5 Flower
10 ml
169 kr
 
Andre har købt
 • Produktbeskrivelse
 • Næringsindhold
 • Anmeldelser (1)
 • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

Wellatomin® før sengetid

Wellatomin® Premium er udviklet til at blive taget om aftenen før sengetid, og indeholder udelukkende naturlige og velstuderede stoffer. Wellatomin® Premium er specielt udviklet til dig, der er fuld af liv, men som godt kan lide at holde dig fra præparater, der kan give sløvhed dagen efter, eller som kan være vanedannende. Det gælder blandt andet aminosyren GABA som forekommer naturligt i kroppen og den meget omtalte aminosyre L-theanin som findes i grøn te, sammen med et patenteret planteekstrakt og vitamin B6. Stofferne arbejder effektivt sammen uden negative bivirkninger. Lad Wellatomin® Premium være en naturlig del af din aftenrutine.

 • Anbefales før nattesøvnen
 • Indeholder GABA, som i kroppen fungerer som en neurotransmitter
 • Forstærket med L-theanin og vitamin B6, som bidrager til nervesystemets funktion
 • Indeholder det patenterede ekstrakt Herbatonin®

Hvorfor anbefales Wellatomin® før sengetid?

Wellatomin® Premium kan bruges dagligt eller efter behov i perioder. Den anbefalede daglige dosis er to kapsler et stykke tid inden du går i seng, når du vil geare ned og slappe af. Da flere af de aktive stoffer i Wellatomin® påvirker nervesystemet, er det også om aftenen, de har det bedst. En god nats søvn er vigtig for vores velbefindende og det er i løbet af natten mens vi sover, at der frigives flere søvnhormoner som fx melatonin.

Hvad er melatonin?

Melatonin er et kropsspecifikt hormon, der hjælper med at regulere døgnrytmen i kroppen, og er et af vores mest omtalte søvnhormoner. Melatonin udskilles fra epifysen baseret på lys og mørke. Når det er mørkt omkring os, stiger niveauerne og har et højdepunkt mellem to og fire om morgenen. Herefter falder sekretionen og i dagtimerne er niveauerne lave. Melatonin har også antioxidantegenskaber med evnen til at krydse blod-hjerne-barrieren, hvilket hjælper med at modvirke frie radikaler og reparere beskadigede molekyler.

Vidste du at: Melatonin findes også i naturen, herunder phytomelatonin (plantemelatonin) i spirulina, lucerne, ris, kirsebær og brune ris.

Stoffer i Wellatomin® Premium

Wellatomin® Premium indeholder en nøje udvalgt sammensætning af velstuderede stoffer. Dette stofkompleks er helt naturligt med aktive stoffer, der hverken giver anledning til døsighed eller virker vanedannende. Sammensætningen arbejder effektivt sammen, hvilket gør den til et meget interessant alternativ for dig, der ønsker resultater, men som gerne vil undgå præparater, der kan give bivirkninger.

GABA, Gamma-aminosmørsyre, er en aminosyre, der kan dannes i kroppen, hvor den virker som en aktivitetshæmmende neurotransmitter i centralnervesystemet. GABA er et kropsspecifikt stof, og vi kan også få det gennem kosten, især i fermenterede fødevarer. Flere studier har undersøgt kroppens reaktion på GABA med interessante resultater (1).

L-theanin er en anden velkendt aminosyre, der findes naturligt i især grøn te, og er grunden til det klassiske husmortip til at koble af med en kop grøn te om aftenen. L-theanin fremmer effektivt dannelsen af GABA i kroppen og hjælper med frigivelsen af serotonin og dopamin i hjernen, to hormoner, der påvirker vores humør. L-theanin er et velstuderet stof og er blevet brugt i mange studier om dets effekt på nedtrapning (2). L-theanin fås ofte som et separat kosttilskud, hvor 200 mg er en almindelig dosis, og med Wellatomin® Premium får du 400 mg pr.

Herbatonin® er et patenteret ekstrakt fra ris (Oryza sativa), chlorella (Chlorella vulgaris) og lucerne (Medicago sativa). Det er et veldokumenteret ekstrakt med kun naturlige stoffer. Herbatonin er blandt andet blevet undersøgt i sammenligning med syntetisk melatonin med fokus på dets antioxidantegenskaber med gode resultater (3).

Vitamin B6 er et velkendt vitamin, der blandt andet bidrager til nervesystemets normale funktion. Wellatomin® Premium inkluderer vitamin B6 med 25 mg pr. daglig dosis.

Søvntips! Har du svært ved at finde ro om aftenen? Vores krops søvnhormon melatonin reagerer på lys og mørke. Sluk dit hjem og lad være med at se tv, computer og mobilskærm timen før du går i seng.

Hvad er søvnproblemer?

Søvn er et af vores primære behov, som skal opfyldes, for at kroppen og hjernen fungerer normalt, og at vi har det godt. Det er mens vi sover, at kroppen og hjernen restituerer, og de fleste af os har brug for mindst syv timers uafbrudt nattesøvn. Stress, mangel på tid og angst for sin livssituation er almindelige faktorer, som kan påvirke vores søvn negativt og vi kan have svært ved at falde i søvn, sove uroligt og vågne let op med svært ved at falde i søvn igen, hvilket kan påvirke mange af os i perioder. Langvarig mangel på søvn og urolig søvn påvirker resten af vores liv – vi bliver let irriterede, har svært ved at koncentrere os og kan i værste fald føre til både fysisk og psykisk sygdom.

Referencer

 1. Atsushi Yamatsu, Yusuke Yamashita, Tukaram Pandharipande, Isafumi Maru, Mujo Kim. 2016. Effect of Oral ?-aminobutyric Acid (GABA) Administration on Sleep and its Absorption in Humans.
 2. Shinsuke Hidese, Shintaro Ogawa, Miho Ota, Ikki Ishida, Zenta Yasukawa, Makoto Ozeki, Hiroshi Kunugi. 2019. Effekter af L-Theanin-administration på stress-relaterede symptomer og kognitive funktioner hos raske voksne: A Randomized Controlled Trial.
 3. Wirginia Kukula-Koch, Dominik Szwajgier, Katarzyna Gawe?-B?ben, Marcelina Strz?pek-Gomó?ka, Kazimierz G?owniak, Henry O Meissner. 2021. Is Phytomelatonin Complex Better Than Synthetic Melatonin? Taahe Assessment of the Antiradical and Anti-Inflammatory Properties.

Vegetarian Friendly
Symbolet Vegetarian Friendly angiver, at produktets indhold er plantebaseret. Produktet er også velegnet til veganere.

Varemærke

Healthwell
Levering og betaling

Kunder der har købt dette produkt har også købt

Betain HCL
120 kapsler
Betain HCL
179 kr
 
Andre har købt
Inositol 1000
120 kapsler
Inositol 1000
159 kr
 
Andre har købt
Q10 100 Plus
60 kapsler
Q10 100 Plus
Nyhed
199 kr
 
Andre har købt
NAD+
60 kapsler
NAD+
Nyhed
389 kr
 
Andre har købt
Trippel Magnesium
90 kapsler
Trippel Magnesium
145 kr
 
Andre har købt
D3 Vegan 3000 IE
90 kapsler
Vitamin D3 Vegan 3000 IE
145 kr
 
Andre har købt
Glycin 1000
60 tabl
Healthwell Glycin 1000
119 kr
 
Andre har købt
Virgin Kokosolie
500 ml
75 kr
 
Andre har købt

Lær mere

  Stress og søvnmangel: Sundhedssynderne, der trækker os ned

Stress og søvnmangel: Sundhedssynderne, der trækker os ned

Hvad kan vi egentlig gøre for at stresse mindre og sove bedre? Læs med her!