QURE Night,  - Healthwell QURE
Bild saknas

QURE Night

Tilskud før nattesøvn.

- GABA, L-theanin & urter
- Tages før sengetid
- Vegansk
Størrelse
60 kapsler

Vores pris

279 kr
På lager
Fri fragt!
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Bringi dag 13:001-3 arbejdsdage
Mypacki dag 14:001-3 arbejdsdage
Budbeei dag 16:001-2 dage
Instabox Homei dag 16:001-2 dage
Instaboxi dag 16:001-2 dage
5 Flower
10 ml
169 kr
 
Andre har købt
niDRA
90 kapsler
Medicine Garden niDRA
285 kr
 
Andre har købt
Melissa Dream
120 tabl
New Nordic Melissa Dream
279 kr
 
Andre har købt
  • Produktbeskrivelse
  • Næringsindhold
  • Skriv en anmeldelse
  • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

Avanceret tilskud til nattesøvn

QURE Night er et avanceret kosttilskud, der er specielt udviklet til nattesøvn. Tilskuddet indeholder vores Wellatomin®-kompleks, der består af GABA, L-theanin og traditionelle urter. Det er også beriget med vitamin B6, som hjælper med at reducere træthed og udmattelse. Takket være det naturlige indhold forårsager QURE Night ikke træthed og døsighed dagen efter, som andre produkter kan gøre. Den anbefalede dosis er 2 kapsler dagligt, som tages en time før sengetid for den bedste effekt.

  • Inden nattesøvnen
  • Avanceret og højdosis kompleks
  • Wellatomin® med GABA, L-theanin og urter
  • Forstærket med vitamin B6
  • Vegansk

GABA findes naturligt i kroppen

GABA står for gamma-aminobutyric acid, eller gamma-aminobutyric-syre på dansk. Stoffet findes naturligt i kroppen, hvor det fungerer som en hæmmende neurotransmitter i centralnervesystemet. Disse neurotransmittere har til opgave at sende information fra en celle til en anden. Fordi GABA er et hæmmende stof, nedsætter det disse signaler noget, hvilket hjælper med at bremse og berolige aktiviteten mellem nerveceller. QURE Night giver dig 500 mg GABA pr. Dosis.

L-theanin påvirker neurotransmittere i hjernen

Gamma-glutamyl ethylamide eller L-theanin, som det også kaldes, er en aminosyre, der findes i tebuskens blade. Selvom det er en aminosyre, bygger det ikke proteiner op, men har andre funktioner og effekter i kroppen. L-theanin har vist sig at påvirke frigivelsen af forskellige neurotransmittere i hjernen, blandt andet viser forskning, at neurotransmitterne dopamin og serotonin øges efter indtagelse af L-theanin. Dopamin er koblet til hjernen og kroppens belønningssystem. Når vi nyder noget, øges niveauet af dopamin, hvilket får os til at føle os rolige og glade. Det er også blevet set, at mangel på dopamin kan være forbundet med depression og nedtrykthed. Serotonin er en neurotransmitter, der påvirker vores sindsstemning, og det er det, der styrer vores frygt, angst, humør og vores sociale adfærd. Serotonin hjælper os med at føle os afslappede og rolige. Ved depression er niveauerne af serotonin ofte lave, men om det er en årsag eller en konsekvens af depression, vides det endnu ikke med sikkerhed. QURE Night indeholder 400 mg L-theanin, som interagerer med andre stoffer på en fordelagtig måde.

Traditionelle urter

QURE Night indeholder også urtekomplekset Herbatonin® med tre udvalgte komponenter; ris (Oryza sativa), lucerne (Medicago sativa) og algerne chlorella vulgaris, som tilsammen indeholder interessante aktive stoffer.

I chlorella findes også jern, kobber, magnesium, vitamin C, D og E samt sunde fedtsyrer som omega-3. Fedtsyrerne DHA og EPA som findes i omega-3 bidrager til hjernens neuroner fungerer normalt og er blandt andet nødvendige for hjernens funktion.

Vitamin B6 hjælper med at reducere træthed

QURE Night er forstærket med vitamin B6 for den bedste effekt. Vitamin B6 bidrager til normal energiproduktion, til at reducere træthed og udmattelse og til at nervesystemet fungerer normalt. Det bidrager også til normal psykologisk funktion, fordi vitaminet er vigtigt for dannelsen af forskellige neurotransmittere i hjernen.

Vegetarian Friendly
Symbolet Vegetarian Friendly angiver, at indholdet af produktet er egnet plantebaseret. Produktet er også velegnet til veganere.

Varemærke

Healthwell QURE
Skriv en anmeldelse
Levering og betaling

Produktrekommendationer

5 Flower
10 ml
169 kr
 
Andre har købt
niDRA
90 kapsler
Medicine Garden niDRA
285 kr
 
Andre har købt
Melissa Dream
120 tabl
New Nordic Melissa Dream
279 kr
 
Andre har købt
QURE Stressamin
120 kapsler
QURE Stressamin
189 kr
 
Andre har købt

Kunder der har købt dette produkt har også købt

Hampfrøolie ØKO
250 ml
69 kr
 
Andre har købt
Blackcurrant
20 poser
Pukka Blackcurrant Beauty
Gave med
i købet
39 kr